Julemenu 2025

De klassiske smage – i en flot nyfortolkning krearet af vores Køkkenchef og hans dygtige kokke og kokkeelever

Små serveringer med sild – 
Et udvalg af små, delikate sild med traditionelle tilbehør med et twist.

Gravad torskefilet med rødbede, peberrodcreme og marineret grønkål
En frisk og farverig forret med nordiske smage

Lun røget laks på cremet perlebyg med dild
En varm og fyldig ret med silkeblød byg og aromatisk laks

Glaseret juleskinke på kartoffelmos med grønkål og bouillon
En klassisk hovedret med dybde og vinterstemning, men med et moderne twist.

Andebryst med ananas-rødkål, hvide og brunede kartofler, afsluttet med en kraftig jus
En julet favorit med sødme, syre og sprødhed

Risalamande 2.0 – à la Strandhotellet
Vores egen fortolkning af den klassiske dessert med mandler og kirsebær

Pris. pr. couv. kr. 699,-