Middag
Vælg fra vores a la carte menu eller nyd en lækker 3, 4 eller 7-retters menu.
Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr. 
Appetizer
Dagens snack– Spørg venligst personalet 89,- 
Nydelse for to: Osietra kaviar 30g. med blinis, rösti, cremefraiche, purløg & skalotteløg  
samt 1 gl. Pol Roger til hver naturligvis 495,-.   
Upgrade til 50 gram kaviar – 895,-   
 
Forretter 
Variation af tigerrejer og kammuslinger på jordskokkecreme, citrongræs/chili dressing samt en
sprød rulle med kefir-lime-creme 189,-
Anderillette-terrine med krydret mayonnaise, majroe, madeira-glace og
syltet græskar 189,-
Hummerbisque med hummer, kartoffelpure og variation af grønt 245,-
 
Hovedretter 
For to personer: Cote de boeuf inkl. snacks og tilbehør 895,- 
Bemærk! Bedes forudbestilt 2 timer før ankomst, mange tak! 
 
Braiseret krondyr, pommes duchess, udvalg af beder, solbær, vildtjus 275,-
Helleflynder, kartoffel, sort hvidløg, plankton, græsk yoghurt
Piment d´espelette sauce 285,-
Vegetarisk Ret: Spørg venligst personalet 225,-
 
Desserter
Hvid chokoladekage, kokos, chia, cremet is lavet på brunet smør og banan 155,-
Dekonstrueret Øllebrød med brombærsorbet, crumble 155,-
Arla unika oste hertil hj. Knækbrød og syltet frugt eller bær  155,-
 
Restaurant Blå Skaldyrsfad 
Pil-selv-rejer, kammuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer
Tilkøb: 30 g. kaviar 399 kr, 50 g. kaviar 595,- Eller grillet hummer 349 kr. Ekstra østers 55 kr. pr. stk. 
Serveres kun for minimum 2 personer. Til 775,- pr. Person 
OBS: Skal forudbestilles dagen i forvejen for at kunne nydes til frokost. Kan bestilles samme dag inden kl. 12.00 for servering om aftenen. –  
3-retters menu 
| Appetizer
 Dagens snacks 
Forret 
Anderillette-terrine med krydret mayonnaise, majroe, madeira-glace og syltet græskar 
 
Hovedret 
Helleflynder, kartoffel, sort hvidløg, plankton, græsk yoghurt Piment d´espelette sauce 
 Dessert 
Dekonstrueret Øllebrød med brombærsorbet, crumble  | 
 
 
   
Menuen 599,- 
Vinmenu 4 glas 579, –   | 
4-retters menu 
| Appetizer
 Dagens snacks 
Forret 
Variation af tigerrejer og kammuslinger på jordskokkecreme, citrongræs/chili dressing samt en sprød rulle med kefir/lime creme. 
 
Mellemret 
Hummerbisque med hummer, kartoffelpure og variation af grønt 
 
Hovedret 
Braiseret krondyr, pommes duchess, udvalg af beder, solbær, vildtjus
  | 
 
 
 
Dessert 
Hvid chokoladekage, kokos, chia, cremet is lavet på brunet smør og banan 
  
Menuen 725,- 
Vinmenu 5 glas 699,-   | 
 
 Signatur Menu “Blå”  
Serveres torsdag, fredage & lørdage 
 
Minimum 2 personer – / hele bordet.  
 Salut fra køkkenet
 Variation af tigerrejer og kammuslinger på jordskokke creme, citrongræs/chili dressing, sprød rulle med kefir/lime creme
Anderillettes-terrine med krydret mayonnaise, majroe, madeira-glace og syltet græskar
Hummerbisque med hummer, kartoffelpure og variation af grøntsager.
Helleflynder, kartoffel, sort hvidløg, plankton, græsk yoghurt Piment d´espelette sauce
Braiseret krondyrfilet, pommes duchess, udvalg af beder, solbær, vildtjus
Arla unika oste hertil hj. Knækbrød og syltet frugt eller bær
Hvid chokoladekage, kokos, chia, cremet is lavet på brunet smør & banan
Kaffe/the Avec og Sødt
 
Menu Kr. 999,- pr. Person
Vinmenu 8 glas samt et glas avec Kr. 999,-  pr. Person